Fintor Zsolt vagyok,

vízvezeték szerelő 1994 óta.

2014-től falbontás nélküli, gépi duguláselhárításra specializálódtam. 

Vízvezeték-szerelőként feladataim közé tartoznak többek között a csőhálózat-, berendezés szerelési feladatok, a szennyvízelvezetés és -gyűjtés kialakítása közművesítetlen területeken, épületek és épületrészek víztelenítése és nyomás alá helyezése, kerti öntözőrendszerek telepítése és üzembe helyezése, vízvételi helyek és kiállások kiépítése, illetve általános gépészeti technológiai, épületgépészeti, általános csőszerelési feladatok.

Csapatommal csőtörés javításban, mentesítésben nagy szakértelemmel rendelkezünk. Felkutatjuk a csőtörés helyét, majd kiásással, véséssel, bontással együtt megjavítjuk, mindezt természetesen gyorsan, hatékonyan, szerződéssel, számlával, melyet a biztosítók elfogadnak.

Egyik kedvenc időtöltésed csatangolni egy barkácsáruházban?

Szeretsz barkácsolni és a vízvezeték szerelést is így oldanád meg?

Már több sikerült otthon kicseréni a csapot, a sarokszelepekhez, a flexibilis csövet? Ezeken felbuzdulva most kicsit nagyobb a projekt amibe belekezdtél? Netán felújítanád az egész fürdőszobádat?

Fürdőszoba felújítást tervezgetsz?

Akkor is érdemes velem konzultálni. Elmondom neked azt is, hogy mik a veszélyei az új szifonok, wc tartályok, a monoblokkos wc beszerelésének és miért nem tennék be az új fürdőszobába kész zuhanykabint.

FELMÉRETEM A FÜRDŐSZOBÁMAT 06302296420

Megnőtt a vízszámlád? Lehet csőtörésed van!

Te tudod, hogy mit kell tenni ha kiönt a szennyvíz a WC-ből, ha csőtörés van a lakásban és áztatod a szomszédot? Persze mindez akkor történik amikor nincs férfi a háznál, vagy éjszaka, ünnepnapon.

HÍVD A 06302296420 HIBABEJELENTŐ SZÁMOT, BÁRMIKOR és azonnal indul a szakszerű segítség.

CSŐTÖRÉSEM VAN

MOST HÍVOM 06302296420